zondag 18 oktober 2009

Allemachtig zeg: Saxofonist Rutger Molenkamp stopt bij Zijlstra De ban...

Allemachtig zeg:

Saxofonist Rutger Molenkamp stopt bij Zijlstra  

 />                     </div><div class=

Terwijl de band Zijlstra hard aan het werk is om de nieuwe cd te voltooien én de bijbehorende tour voor te bereiden neem ik de tijd om afscheid te nemen. Afscheid als saxofonist van de band Zijlstra.

Het afgelopen jaar heeft veel te weinig herstel laten zien in mijn door MS getroffen handen. De kans dat ik nog ooit zal spelen is daarmee dan ook zeer klein geworden. Na 25 jaar op het podium gestaan te hebben, waarvan de laatste 10 jaar bij Zijlstra, is het doek voor mij als saxofonist gevallen.

Ik wil graag iedereen bedanken voor de vele jaren dat jullie hebben geluisterd naar mijn spel op saxofoon. Bij de band Zijlstra blijf ik betrokken als componist, arrangeur en luisterend oor, maar natuurlijk ook als webmaster van zijlstraweb. Binnenkort zal ik meer gaan berichten over de nieuwe cd "Liefde & Dorpsgevoel" en de tour met première op 23 november!

Tot ziens,

  Rutger Molenkamp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten