woensdag 5 januari 2011

Splendor openingsconcert

Beste donateurs, beste vrienden,

Na een ruim jaar voorbereiden en plannen maken is het zover:
 
Splendor gaat beginnen!

Wij zijn daar zo blij mee dat we op zondagmiddag 16 januari 2011 speciaal voor de 400 mensen die ons als donateur willen ondersteunen een feestconcert geven.

Op deze unieke middag laten de musici van Splendor hun allermooiste, meest dierbare of allernieuwste muzikale juwelen horen. Op dit rijk geschakeerde Splendor-programma staat onder meer muziek van Albinoni door Mike del Ferro, celloduetten door Floris Mijnders en Johan van Iersel, John Cage door Claron McFadden, maar ook Helena Rasker, Michiel Weidner, Gerard Bouwhuis en Maarten Ornstein in een uitzonderlijke De Falla, uitbundige feestmuziek van Martin Fondse, wereldpremières van Wilbert Bulsink en Bart de Vrees, pianomuziek van Satie op hobo en cymbaal, een Argentijnse tango en nog heel veel meer! Én, als klap op de vuurpijl, is er ook een prijs te winnen: een huisconcert door vier Splendor-musici naar keuze.

Wij kijken er naar uit jullie op 16 januari te mogen ontmoeten. We horen graag van tevoren of je komt en met hoeveel personen op ReserveringenSplendor@gmail.com. Introducés zijn ook van harte welkom! Ook als je helaas verhinderd bent of andere plannen hebt horen we dit graag.

Hartelijke groet namens alle musici en het bestuur van Splendor,


Wilmar de Visser, initiator

Feestconcert Splendor
zondag 16 januari 2010 16.00 uur
het Zonnehuis 
Zonneplein 30 Amsterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten