woensdag 1 juni 2011

Amateur musici gezocht voor spannend locatieproject Festival Uitgast

Enthousiasteamateurmusici gevraagd voor Uitgast 2011! 


Op20 en 21 augustus is er weer het jaarlijkse Uitgastfestival in hetprachtige Natuurpark Lelystad. Hét laagdrempelige openluchtfestivalmet klassieke muziek, jazz, wereldmuziek én actie voor jong en oud,én gratis toegankelijk.

Opzondag 21 augustus organiseren wij een fantastisch project vooramateurmusici.

Ditunieke locatieproject is gebaseerd op het beroemde stuk 'the Planets'van Holst en wij zoeken hiervoor amateurmusici van alle niveaus. Ookzijn alle instrumenten welkom: van blokfluit tot slagwerker en vanzang tot gitaar. De musici staan overal in het landschap opgesteld envormen zo de hemellichamen uit deze compositie, het publiek beweegtzich vrijelijk van plek naar plek langs de musici.

Demuziek wordt in de middag van 20 augustus vanaf 14.00 tot 17.00 uuringestudeerd met componisten Bart de Vrees en Ivo Bol.

Demuziek die Bart de Vrees zal maken zijn fragmenten uit, enbewerkingen van elementen uit 'the Planets'. De muziek kan door alleniveaus tijdens die ochtend worden ingestudeerd.

Udoet toch ook mee? Geef je snel op voor 18 juli viainfo@hyperhyena.comen geef daarbij antwoord op de volgende vragen:

Naam :

Telefoonnummer :

Adres :

Instrument :

Niveau: beginner/ gevorderd / ver gevorderd / professional            (doorstrepen wat niet van toepassing is)Hebje nog vragen? Mail dan naar ditzelfde adres.

Tot21 augustus tot Uitgast!


Alvastde muziek proeven?

hier

en hier


www.uitgast.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten