dinsdag 26 november 2013

Prijsvraag!

Help de nieuwe band van Remy en Ties aan een naam.

Twee zielsverwanten spraken een half jaar geleden af in de Starbucks op het station in Utrecht. Remy en Ties hadden allebei behoefte aan een nieuw initiatief, een groep, een collectief waarbij ze hun ideeën over klassieke muziek konden ontwikkelen.

Beiden hadden behoefte aan concerten die meer richting het popconcert gingen. Kortere nummers, eigen stukken, eigen bewerkingen van popnummers en improvisatie. Ook wilden ze een lossere sfeer tijdens de concerten. Meer vrijheid voor het publiek én de uitvoerenden. Geen stoelen netjes in een rijtje voor het podium, geen vaststaande setlijst, geen ellenlange stukken, geen dresscode of etiquette, maar een concert met simpelweg steengoede muziek door vernieuwende muzikanten die allen tot de besten van Nederland behoren op hun instrumenten. Allen wonnen ze flink wat internationale prijzen en spelen ze in andere Nederlandse topensembles zoals het Concertgebouworkest, Amstel Quartet, Trio42 en Sax&Stix.

De bezetting van de nieuwe band is ook duidelijk geïnspireerd op de popmuziek: bas(gitaar), drums/percussie, harp en saxofoon, met een lekker vet versterkte sound, met veel bas.

Maar nu nog een naam.

Daar hebben we jou voor nodig. Laat al je creativiteit op ons los, bestook ons met ideeën, in welke taal dan ook. Er is geen limiet op het aantal inzendingen. Zet ze op onze Facebook event pagina van 5 december (link hier, en even event aanmaken natuurlijk!). Op 3 december sluit de prijsvraag en op 5 december, tijdens ons allereerste concert onthullen wij de naam van onze band en overhandigen wij het cd prijzenpakket aan de winnaar.
De winnaars krijgen een persoonlijk bericht op hun Facebook pagina.

De hoofdprijs:
De winnaar...
-...wordt de naamgever van de nieuwe band van Remy, Ties, Ramon en Rob.
-...krijgt een cd pakket met vier gesigneerde cd's van Remy en Ties
-...krijgt een vrijkaart+introducé voor het concert op 5 december.

De runner-up:
...krijgt twee cd's gesigneerde cd's van Remy en Ties
...krijgt één vrijkaart voor het concert op 5 december

Geen opmerkingen:

Een reactie posten