maandag 5 juni 2017

Een soap

Ik wilde deze link uit de Correspondent graag met jullie delen: https://decorrespondent.nl/6849/hoe-de-media-premier-baudet-creeren/899852481594-fca7c8a5 Mijn eigen leven voelt soms als een soap: gedeeltelijk verlamd geraakte rechterhand een aantal jaren geleden; twee jaar geleden kanker; nu een middenoorinfectie met tijdelijk gehoorsverlies van meer dan 50%.... Althans, iemand zei laatst tegen me dat mijn leven een soap lijkt. Omdat het mijn eigen leven is realiseer ik me dat niet, maar als ik alles op een rijtje zet. En bovenstaande is alleen datgene wat mijzelf overkwam. Maar het gaat goed hoor. Ik leef mijn leven, relaxed wanneer het kan, ik speel alleen nog concerten die ik te gek vind en geef les aan een aantal geweldig getalenteerde jonge professionals in Tilburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten