vrijdag 9 juni 2017

Eggleston in Foam

Ik sluit me aan bij deze recensie over de net afgelopen expo van foto's van William Eggleston in Foam. Ik heb er een keertje doorheen gelopen en wilde daarna nog een keer gaan maar het ontbrak me aan inspiratie. En nu is ie afgelopen. Toen ging ik maar op zoek naar online info over de expo. en vond deze recensie in Trouw: https://www.trouw.nl/cultuur/kunstfotograaf-eggleston-krijgt-niet-de-lofzang-die-hij-verdient~a9fe7983/ Eggleston is mijn favoriete fotograaf van het moment. De kleuren, onderwerpen, vormen, het licht. Alles klopt en is tegelijkertijd zo eenvoudig. eggoeston geeft mij niet alleen inspiratie voor mijn eigen fotografie, maar het is een fotograaf wiens werk ik telkens weer bekijk, gewoon omdat het me aanspreekt, me voedt. Maar hij geeft me inspiratie voor het leven. Dat alles interessant kan zijn. Dat alles een bepaalde schoonheid kan hebben. Dat alles relatief is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten