vrijdag 6 maart 2020

Eigen Haard antwoordt niet

Hoewel ik dit blog toespits op muzikale zaken vond ik dit de moeite waard:

Ik stuurde deze mail al drie keer naar Eigen Haard zonder enig resultaat. Ze antwoorden gewoon niet!

“ Geachte heer/mevrouw,

Bij deze vraag ik n.a.v. een gesprek met een van uw medewerkers een compensatie en/of huurverlaging aan vanaf het moment dat wij ons appartement trokken in 2003. Dit vanwege loden leidingen in onze keuken die ervoor zorgen dat het lood in ons water vanaf die tijd te hoog is geweest. Deze loden leiding is in het zicht.

Nota Bene: onze keuken, geiser, badkamer én het kraantje op het grensvlak van de loden met de koperen leiding zijn in de tussentijd vervangen, maar nooit heeft iemand ons geattendeerd op de loden leiding. De loodgieter die hier vorige week week zag het in één oogopslag toen hij de keuken binnenstapte. Hij zei dat de loodgieters normaliter alleen hun eigen opdrachten uitvoeren en niet letten op dit soort dingen. Maar ze moeten het gezien hebben, het is achteraf gezien wel heel erg duidelijk. Onze kinderen zijn met dit water opgegroeid. Ze hebben altijd kraanwater gedronken. Ik begreep uit uw brief dat het vooral schadelijk is voor kinderen tot 7 jaar. Onze kinderen zijn ondertussen 11 en 7.
Ikzelf heb ondertussen jarenlange chemotherapie gehad die schadelijk is voor de nieren. Ik begreep ook uit uw brief dat lood in de leidingen schadelijk kan zijn voor de nieren bij volwassenen.

U begrijpt dat wij nogal aangedaan zijn door dit nieuws én de onachtzaamheid van Eigen Haard. Wij zelf hebben de opdracht gegeven tot controle van de leidingen enkele weken geleden.

Ik hoor graag van u,

Met vriendelijke groet,
Ties”

Iemand tips?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten